Censureret udstilling DKC2024

10-11-2024 - 15-12-2024

Formålet med DKC2024 er at give talentfulde kunstnere – uanset alder og uddannelse – en chance for at udstille professionelt og blive set af et større, kunstinteresseret publikum.
Tilmeldingen er åben fra 15. august til 15. september 2024.
Ved 1. og 2. censur bliver værkerne bedømt digitalt. Ved den 3. censur skal vi have de originale værker indleveret/tilsendt.
Du kan tilmelde værker i følgende kategorier: Maleri, grafik, akvarel, tegning, foto, tekstil, collage, skulptur, keramik, glas, mosaik og blandform. Info om DKC2024, vigtige datoer og tilmeldingsblanket finder du på Kunstcentrets hjemmeside. Tilmeldingsgebyr er 400 kr.
Læs mere om udstillingsbetingelser her.

I samme tidsrum byder Kunstcentret på julestemning. Program på hjemmesiden i november.

Kommende arrangementer

FRA
1
Sep
2024
TIL
3
Nov
2024

Foreningen Danske Kunsthåndværkere & Designere Udstillingen laves i samarbejde med “Danske Kunsthåndværkere & Designere (DKoD)”, der er en forening for professionelle kunsthåndværkere og designere. Foreningen blev stiftet i 1976 og har ca.500 medlemmer. Foreningen arbejder for en kunstnerisk og håndværksmæssig udvikling af dansk kunsthåndværk og design og for medlemmernes faglige og erhvervsmæssige interesser, samt at udbrede […]

Læs mere
FRA
5
Sep
2024

Per Thorgaard er overlæge på Aalborg Universitetshospital. Det lægelige speciale er anæstesi- og intensiv terapi – med subspecialisering i børn og unge. De sidste 20 år har han aktivt deltaget i dannelse af nationale og internationale netværk for udvikling og implementering af viden om samspillet mellem sundhed og kultur. Han har fortsat en national og […]

Læs mere