Forunderlig Skulptur-Natur

Sommerudstilling 2022

18 juni - 18 september

Velkommen til Nordjyllands - hvis ikke Danmarks - største udstilling med grafik plus 241 skulpturer. Udstillingen byder blandt andet på tonstung granit, fint forarbejdet bronze, kærligt keramik, finurlige installationer, glade glasfiberskulpturer og tækkelige træfigurer. (Se de 100 deltagende kunstnere webkataloget der snart udkommer her.)
117 af de unikke værker er at finde i den fantastiske natur omkring Kunstcentret på en 1,7 km lang rute i kanten af Storskoven. Som desuden visse steder byder på fantastisk udsigt over det halve Vendsyssel.

Dansk Billedhuggersamfund står sammen med Dronninglund Kunstcenter bag udstillingen, der foregår fra 18. juni til 18. september.
I samme tidsrum foregår der en række spændende aktiviteter som eksempelvis,afsløring af værker fra “Kunstneren flytter ind” - tre steder i Dronninglund og sammen med brugere, beboere og elever har en kunstner på en uge skabt et unikt værk.
Men også foredrag, debat og guidede ture kan du glæde dig til, ligesom du kan være med til at stemme på skulpturen, der giver “Bedste oplevelse”.

Se her katalog over udstillere og historien om udstillingen:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Dronninglund Kunstcenter og mange frivillige arbejder i disse dage hårdt på at få denne udstilling op at stå. Vi arbejder både med skovl, kran, motorsav og aktivitetsniveauet er mega højt.

Disse fotos er et lille udpluk af situationen den 2. juni.

Vi glæder os meget til at åbne for publikum den 18. juni.

Tilskudsgivere til Skulpturudstillingen "Forunderlig Skulptur-Natur"