Forunderlig Skulptur-Natur

Sommerudstilling 2022

18 juni - 18 september

Velkommen til Nordjyllands - hvis ikke Danmarks - største udstilling med grafik plus 241 skulpturer. Udstillingen byder blandt andet på tonstung granit, fint forarbejdet bronze, kærligt keramik, finurlige installationer, glade glasfiberskulpturer og tækkelige træfigurer. (Se de 100 deltagende kunstnere webkataloget der snart udkommer her.)
117 af de unikke værker er at finde i den fantastiske natur omkring Kunstcentret på en 1,7 km lang rute i kanten af Storskoven. Som desuden visse steder byder på fantastisk udsigt over det halve Vendsyssel.

Dansk Billedhuggersamfund står sammen med Dronninglund Kunstcenter bag udstillingen, der foregår fra 18. juni til 18. september.
I samme tidsrum foregår der en række spændende aktiviteter som eksempelvis,afsløring af værker fra “Kunstneren flytter ind” - tre steder i Dronninglund og sammen med brugere, beboere og elever har en kunstner på en uge skabt et unikt værk.

Men også foredrag, debat og guidede ture kan du glæde dig til, ligesom du kan være med til at stemme på skulpturen, der giver “Bedste oplevelse”.

Rundvisning:

Guidede ture på den 1,7 km lange skulpturrute i smukke omgivelser:
Hver tirsdag og søndag kl. 14. Pris pr. person kr. 25,- plus entre.
Bestilling af guidet tur senest kl. 13, tlf. 96476600 i åbningstiden. Guidede ture gennemføres kun, hvis antallet af tilmeldte er mindst 4.
Udvidede åbningstider og guidede ture GÆLDER KUN I PERIODEN 01.07 – 14.08.22.

Se her historier fra Frank Fenriz´kunstnerophold på Bofællesskabet Lundagervej i Dronninglund.

Kort dronefilm af kunstcentret med skulpturudstillingen

Udendørs skulpturer - katalog.

Indendørs skulptur katalog

Se her katalog over udstillere og historien om udstillingen:

Denne udstilling skal absolut ses på stedet og disse fotos er kun en lille appetitvækker.

Vi må også beklage at disse fotos slet ikke repræsenterer hele udstilling. Så hermed undskyld til de kunstnere der ikke blev vist (endnu).

Tilskudsgivere til Skulpturudstillingen "Forunderlig Skulptur-Natur"