Lago Maggiore – 8 dage 31.05 – 07.06.2022
Dronninglund Kunstcenters Venner i samarbejde med NILLES Rejser

Tirsdag den 31. maj 2022
kl. 04:50 Aalborg Lufthavn, mødetid kl. 06:20 Aalborg-København-Milano kl. 10:30 Milano, ankomst
Transfer til Verbania (65 km)
3-retters middag, Hotel Il Chiostro
Den 1. juni – den 6. juni 2022
Morgenbuffet, Hotel Il Chiostro Udflugt/tid på egen hånd 3-retters middag, Hotel Il Chiostro
Tirsdag den 7. juni 2022
Morgenbuffet, Hotel Il Chiostro kl. 16.30 Transfer til Milano Lufthavn kl. 18.05 Milano Lufthavn, mødetid kl. 20.05 Milano-København-Aalborg kll.23.45 Aalborg, ankomst

Inkluderede udflugter Milano – heldagsudflugt Vi besøger Lombardiets hovedstad, Mi-lano, der også er kendt som internatio-nalt mode- og finanscentrum. På en by-rundtur ser vi flere af byens seværdighe-der, bl.a. domkirken, der er en af verdens største kirker, og verdens mest berømte operahus, La Scala, hvor vi får en spæn-dende rundvisning med lokalguide. Rundvisningen er på engelsk og ko-ster kr. 190 DKK og skal bestilles ved tilmelding. Max. 20 personer pr. rund-visning.
Stresa og Isola Bella – Halvdagstur Vi besøger den kendte turistby, Stresa, Vi sejler ud til Isola Bella, der før i tiden var en klippeø, som hovedsagelig var be-boet af fiskere (EUR 18,00). Der bliver mulighed for at tage svævebanen fra Stresa og til toppen af Monte Mottarone, hvorfra man har en storslået udsigt ud over søerne i området (EUR 20,00).

Orta-søen – Halvdagsudflugt Den smukke Orta-sø ligger vest for Lago Maggiore. Her besøger vi den maleriske, bilfri by Orta på halvøen Orta San Giulio. Fra pladsen i centrum kan man sejle ud til den lille ø San Giulio, hvor der er en romansk basilika fra det 4. århundrede og et benediktinernonnekloster, der si-den 1970 har haft sæde her i et tidligere præsteseminarium. Midt på halvøen lig-ger “Det Hellige Bjerg” med 20 kapeller fra slutningen af 1500-tallet, der alle er viet til Frans af Assisi.

Comosøen – Lang heldagstur
Tidlig afrejse fra Verbania til Como by, hvor vi går en byrundtur. Herefter fortsætter vi til Tremezzo, hvor vi ser Villa Carlotta (EUR12,00), en utrolig smuk villa, botanisk have og museum hvis samling indeholder værker af billedhuggere som Antonio Canova, Bertel Thorvaldsen og Giovanni Migliara. Vi krydser Comosøen med færge og når frem til malernes paradis, Bellagio. Vi spadserer en tur i byen, inden vi sejler til Varenna, hvor bussen møder os og kører os tilbage til Verbania.

Villa Taranto i Verbania I løbet af opholdet besøger vi den elegante Villa Taranto (EUR 12,00) i Verbania med den smukke botaniske ave. Frø og planter fra ikke mindre end fem kontinenter er importeret og plantet i haven. Haven ligger i gåafstand fra hotellet og kan også besøges på egen hånd.

Italiensk marked
Under opholdet ved Lago Maggiore bliver der mulighed for at opleve et typisk, italiensk marked med alt hvad hjertet begærer. Det er nu chancen for at prøve at ”prutte om prisen” byder sig.

Inkluderet i prisen
Fly Aalborg-Milano via København t/r
Bustransfer Milano Lufthavn-hotel t/r
7 x overnatning på Hotel Il Chiostro
7 x morgenmadsbuffet
7 x 3-retters middag
Alle nævnte udflugter ekskl. entréer
Sejltur Tremezzo-Bellagio Sejltur Bellagio-Varenna
Dansk rejseleder med på hele rejsen
Turistskat (DKK 130)
Bureaumoms iht. nye regler pr. 01.01.2011 Bidrag til rejsegarantifonden Udvidet rejsebureauansvarsforsikring i henhold til lov om pakkerejser.
Administrationsgebyr
Alle nævnte udflugter, og entreer.
Pris
Pris v/ min.40 betalende kr. 8.595,00
Tillæg for enkeltværelse: kr. 1.100,00
(alle priser er pr. pers.)
Ikke inkluderet i prisen
Entréer i øvrigt
Personlige udgifter
Drikkevarer

Hotel
Hotel Il Chiostro er et spændende hotel, hvis fundament er et kloster fra det 17. århundrede. Hotellet ligger centralt i Intras historiske bydel i Verbania tæt ved torvet og i gåafstand til søen. Hotellet rå-der over restaurant, elevator, bar og dej-lige haver, som står til gæsternes dispo-sition. Værelserne er med bad og toilet, telefon og TV. Nogle værelser er med balkon. Forplejningen består af buffet om morgenen og 3-retters valgmenu om af-tenen.


TILMELDING - BETALING
Tilmelding skal ske direkte til NILLES Rejser. Depositum kr. 1.800,- pr. person ved tilmelding. Rest senest 72 dage før afrejse. NILLES REJSER sender op-krævning i form af rejsebevis.

(Der tages forbehold for ændring i program)
Elly Ørnberg
elly@oernberg.dk
Mobil: 2176 1628