Organisation

LEDELSE OG ORGANISATION

Den almennyttige fond Fonden for Dronninglund Kunstcenter blev stiftet den 25. oktober 2001 af en beboergruppe i Dronninglund Kommune.

Fondens formål er at drive Dronninglund Kunstcenter, og på centeret drive kultur i bred forstand.

Fondens ledelse bestod indtil maj 2007 af Repræsentantskabet og bestyrelsen, men efter ordre fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er repræsentantskabet nu nedlagt.

Bestyrelsen er på 5 medlemmer, der har konstitueret sig som følger:

Peter Hvid Jensen, formand
Keld Pedersen
Birgitte Bødker
Asbjørn Hansen
Niels Rasmussen

 

 

Visioner

Det er vores vision for Dronninglund Kunstcenter:

  • at Dronninglund Kunstcenter gennem en markant og professionel udstillingsvirksomhed etablerer sig som et nyt og spændende kunst- og kulturhus.
  • at Dronninglund Kunstcenter giver de besøgende oplevelser af høj kvalitet. Det skal være et nyt og spændende tilbud, der trækker folk til fra store dele af landet. De skiftende udstillinger skal give et nuanceret billede af den tid vi lever i.
  • at Dronninglund Kunstcenter bliver et udflugtsted hvor kunsten, naturen og den karakteristiske bygning udgør hver deres del af en helhedsoplevelse. Kunstcenteret skal være en kilde til fordybelse og fornyelse for gæster i alle aldre. Der skal tilbydes et varieret udbud, der også frem i tiden kan pirre nysgerrige og fremskynde interessen for at besøge Kunstcenteret.