Nordens lys

11-09-2021 - 07-11-2021

En hyldest til det gode håndværk

20 kunstnere fra Hele Norden – Danmark, Færøerne, Grønland, Island, Finland, Norge og Sverige viser værker af høj håndværksmæssig kvalitet.

Dronninglund Kunstcenter indbyder i sensommeren 2021, 10 + 10 nøje udvalgt og dygtige kunstnere til en fællesudstilling, der viser den nordiske tradition for brug af gode materialer kombineret med rigtigt godt håndværk.

Vi indbyder 10 af Nordens bedste akvarelmalere, der tør og kan udfordre akvarelteknikken på imponerende og utraditionel vis. Internationalt er især den nordiske akvareltradition meget anerkendt og efterspurgt.

I tæt samspil med akvareludstillingen på Dronninglund Kunstcenters vægge, indbyder vi 10 af Nordens dygtigste korpuskunstnere til at udstille på Kunstcenterets gulv- og parkarealer.

Udstillingen ”Nordens Lys” er således et udtryk for, at kunstnerne kan deres kram!

”Nordens Lys” er kurateret af kunstnerisk leder på Dronninglund Kunstcenter, billedhugger Stinne Teglhus i tæt samarbejde med billedkunstner Karin Lykke Groth.

 

Kommende arrangementer

FRA
17
Aug
2021
TIL
17
Aug
2021

En aften med SangSkatten på Dronninglund Kunstcenter Tirsdag d. 17. august kl. 19.00 SangSkatten og Dronninglund Kunstcenters Venner inviterer til en aften med fællessang, talk og spisning. Den danske sangskat betyder noget for, hvordan vi oplever vores samtid og vores fælles historie. Når vi synger sammen, oplever vi en helt særlig glæde, vi finder en […]

Læs mere
FRA
22
Aug
2021
TIL
22
Aug
2021

Sammen med Saxofon og klavermusik vil Søndags Salonen gå tættere på den aktuelle udstilling LABORATORIUM. På udstillingen har 14 kunstnere fra Danmark og Tyskland fundet deres egne kunstneriske vej gennem deres glæde ved at eksperimentere. Blev klogere på kunstnernes eksperimenterende tilgang til både materiale og udtryk, når kurator på udstillingen Lars Waldemar fortæller i ord […]

Læs mere
FRA
11
Sep
2021
TIL
7
Nov
2021

”En hyldest til det gode håndværk” 20 kunstnere fra Hele Norden – Danmark, Færøerne, Grønland, Island, Finland, Norge og Sverige viser værker af høj håndværksmæssig kvalitet. Dronninglund Kunstcenter indbyder i sensommeren 2021, 10 + 10 nøje udvalgt og dygtige kunstnere til en fællesudstilling, der viser den nordiske tradition for brug af gode materialer kombineret med rigtigt […]

Læs mere