Ungdomskoncert med August Høyen

31-08-2023 -

“UNGDOMSKONCERT: August Høyen på Dronninglund Kunstcenter

Med bevægende singler og uden store armbevægelser har August Høyen på kort tid vundet et stort publikum. Med bookinger til Smukfest, Roskilde Festival, Syd For Solen og Tivoli såvel som en debut-EP i ryggen er han nu til efteråret klar til sin første egne danmarksturné, hvor han blandt andet besøger Dronninglund Kunstcenter og OPUSS!

Hans sange kommer lige fra hjertet, og levers med en følsom nerve og nærmest poetisk eftertænksomhed. Teksterne tumler ofte med tunge emner som sårbarhed og den svære kærlighed, men man føler sig straks i godt selskab med sangeren, der også på scenen oser af nærvær og hviler i sin egen skrøbelighed.

Vi ser frem til at åbne dørene til endnu et koncertarrangement med musik i udkanten – arrangeret af unge, for unge!

Koncerten er primært for unge, men alle er yderst velkomne. “

Torsdag d. 31/8-2023
Adresse: Dronninglund Kunstcenter, Thorup Hedevej 1
Døre: 19:00
Musik: 20:00
Billetpriser:
– Standardbillet: 100 kr.
– Ungdomsbillet: 50 kr.

KØB billetten her:

https://opuss.safeticket.dk/augustopuss?fbclid=IwAR0XEta4O4EftKGN7q_RQrr4LBADWu-2jX15KN6j1j7yRIOoZA9SOlq_wMw

Kommende arrangementer

FRA
25
Apr
2024
TIL
25
Apr
2024

“Et helt liv med teater – uden at være kendt” torsdag, den 25. april 2024 kl. 19.00 i Kunstcentrets Café.   Skuespiller, instruktør, forestillingsleder, teaterskoleleder, teaterchef mm. Finn Bredahl Jørgensen fortæller om et helt liv med teater – uden at være kendt, men hvor han bl.a. som rektor for Skuespillerskolen i Aarhus har været med […]

Læs mere
FRA
5
May
2024
TIL
16
Jun
2024

Kunstnerfællesskabet RIIMFAXE blev grundlagt i 1969 af en gruppe danske kunstnere fra Fyn. I dag består RIMFAXE af både danske og udenlandske kunstnere. Medlemmerne inspirerer hinanden og udveksler erfaringer og skaber derigennem dialog og udstillinger af højeste, æstetiske kvalitet, der afspejler åbenhed og autenticitet. Kunstnernes arbejde omfatter fotografi, grafik, maleri, skulptur og installation.

Læs mere
FRA
16
May
2024

FÆLLESSANG PÅ KUNSTCENTRET…KOM OG SYNG MED “At synge sammen er vores fælles åndedrag…” TORSDAG den 16. maj KL. 19.00 – 21.00 Her i foråret vil der igen være fællessang i kunstcentrets cafe. Vi synger – nye og gamle sange fra højskolesangbogen – og lader klaveret akkompagnere os. Det er GRATIS at deltage – og tilmelding er […]

Læs mere