Sangaften – Fællessang på kunstcentret

12-05-2022 -

Vi står lige om lidt på tærsklen til sommeren – ser frem til solfyldte dage og dejlige feriedage.
Hvad er bedre end i fællesskab at byde sommeren velkommen med fællessang.
Sange som ”Du danske sommer jeg elsker dig” og ”Danmark nu blunder den lyse nat” vil helt sikkert være at finde på aftenens program sammen med en række af dejlige sange fra vores fælles sangskat.

Kom og vær med til at synge sommeren ind på Dronninglund Kunstcenter torsdag den 12. maj kl. 19.00 – 21.00.

Det er gratis at være med til selve sangarrangementet der finder sted i kunstcenteret café. Har man lyst til lidt godt at spise og drikke er der mulighed for at købe et let traktement, et glas vin og en kop kaffe.
Det er som vanligt Hedvig Knive og Jens Rasmussen der står for arrangementet – men denne gang bliver klaverets toner suppleret med fløjtespil af Per Johansen.

Velkommen til SOMMERSANG MIDT I KUNSTEN på Dronninglund Kunstcenter.

Kommende arrangementer

FRA
10
Jun
2022

Arrangementsbeskrivelse Det er med stor glæde at Dronninglund Kunstcenter og Dronninglund Borgerforening i fællesskab kan afholde siddende udendørs aftenkoncert på Dronninglund Kunstcenter denne gang med: Halberg & Friends Bemærk: Tapasmenu på Kunstcentret fra Rocenbeck er fra kl. 18.00. Koncerten er fra 20.00-22.00 “De Magiske Sange” – en farverig rejse gennem 40 års sangskrivning. Sange som […]

Læs mere
FRA
18
Jun
2022
TIL
18
Sep
2022

International skulpturudstilling udendørs og indendørs samt grafikudstilling. Arrangeret i samarbejde med Dansk Billedhuggersamfund. Mere tekst snart..

Læs mere
FRA
19
Jun
2022

SÅ ER DER IGEN MARATONSANGDAG PÅ DRONNINGLUND KUNSTCENTER Sæt kryds i kalenderen ved søndag den 19. juni fra kl. 10.00 – til kl. 17.00.  Så er der igen MARATONSANGDAG på Dronninglund Kunstcenter. I fællesskab skal røre stemmerne og synge med på både kendte og nye sange fra højskolesangbogen. Vi har i år inviteret 10 spændende […]

Læs mere