Sangaften – Fællessang på kunstcentret

12-05-2022 -

Vi står lige om lidt på tærsklen til sommeren – ser frem til solfyldte dage og dejlige feriedage.
Hvad er bedre end i fællesskab at byde sommeren velkommen med fællessang.
Sange som ”Du danske sommer jeg elsker dig” og ”Danmark nu blunder den lyse nat” vil helt sikkert være at finde på aftenens program sammen med en række af dejlige sange fra vores fælles sangskat.

Kom og vær med til at synge sommeren ind på Dronninglund Kunstcenter torsdag den 12. maj kl. 19.00 – 21.00.

Det er gratis at være med til selve sangarrangementet der finder sted i kunstcenteret café. Har man lyst til lidt godt at spise og drikke er der mulighed for at købe et let traktement, et glas vin og en kop kaffe.
Det er som vanligt Hedvig Knive og Jens Rasmussen der står for arrangementet – men denne gang bliver klaverets toner suppleret med fløjtespil af Per Johansen.

Velkommen til SOMMERSANG MIDT I KUNSTEN på Dronninglund Kunstcenter.

Kommende arrangementer

FRA
25
Apr
2024
TIL
25
Apr
2024

“Et helt liv med teater – uden at være kendt” torsdag, den 25. april 2024 kl. 19.00 i Kunstcentrets Café.   Skuespiller, instruktør, forestillingsleder, teaterskoleleder, teaterchef mm. Finn Bredahl Jørgensen fortæller om et helt liv med teater – uden at være kendt, men hvor han bl.a. som rektor for Skuespillerskolen i Aarhus har været med […]

Læs mere
FRA
5
May
2024
TIL
16
Jun
2024

Kunstnerfællesskabet RIIMFAXE blev grundlagt i 1969 af en gruppe danske kunstnere fra Fyn. I dag består RIMFAXE af både danske og udenlandske kunstnere. Medlemmerne inspirerer hinanden og udveksler erfaringer og skaber derigennem dialog og udstillinger af højeste, æstetiske kvalitet, der afspejler åbenhed og autenticitet. Kunstnernes arbejde omfatter fotografi, grafik, maleri, skulptur og installation.

Læs mere
FRA
16
May
2024

FÆLLESSANG PÅ KUNSTCENTRET…KOM OG SYNG MED “At synge sammen er vores fælles åndedrag…” TORSDAG den 16. maj KL. 19.00 – 21.00 Her i foråret vil der igen være fællessang i kunstcentrets cafe. Vi synger – nye og gamle sange fra højskolesangbogen – og lader klaveret akkompagnere os. Det er GRATIS at deltage – og tilmelding er […]

Læs mere