Sangaften – Fællessang på kunstcentret

12-05-2022 -

Vi står lige om lidt på tærsklen til sommeren – ser frem til solfyldte dage og dejlige feriedage.
Hvad er bedre end i fællesskab at byde sommeren velkommen med fællessang.
Sange som ”Du danske sommer jeg elsker dig” og ”Danmark nu blunder den lyse nat” vil helt sikkert være at finde på aftenens program sammen med en række af dejlige sange fra vores fælles sangskat.

Kom og vær med til at synge sommeren ind på Dronninglund Kunstcenter torsdag den 12. maj kl. 19.00 – 21.00.

Det er gratis at være med til selve sangarrangementet der finder sted i kunstcenteret café. Har man lyst til lidt godt at spise og drikke er der mulighed for at købe et let traktement, et glas vin og en kop kaffe.
Det er som vanligt Hedvig Knive og Jens Rasmussen der står for arrangementet – men denne gang bliver klaverets toner suppleret med fløjtespil af Per Johansen.

Velkommen til SOMMERSANG MIDT I KUNSTEN på Dronninglund Kunstcenter.

Kommende arrangementer

FRA
9
Oct
2022
TIL
9
Oct
2022

Skovtur søndag den 9. oktober kl. 13.30: Dronninglund Kunstcenters Venner afholder den traditionsrige vandretur i Storskoven – naturligvis med Jens Axel Rasmussen som guide. Jens Axel kender skoven ud og ind og fortæller sjove og spændende anekdoter undervejs. Turen er gratis for medlemmer, mens ikke medlemmer betaler 25 kr. De, der ønsker det, kan bestille […]

Læs mere
FRA
27
Oct
2022

”MAN KAN IKKE SYNGE FÆLLESSKAB ALENE”….. Så derfor inviteres der hermed til fællessang i fællesskab på Dronninglund Kunstcenter TORSDAG DEN 27 OKTOBER KL. 19.00 – i Kunstcentrets Cafe. Det er på mange måder ”en kold tid” vi lever i – ufred i verden – energikrise og uvished. Når vi synger sammen løser vi ikke verdens […]

Læs mere