Maratonsang 2023

11-06-2023 -

SÅ ER DER IGEN MARATONSANG PÅ DRONNINGLUND KUNSTCENTER – NATURLIGVIS….

”Det er sommer – det er sol og det er søndag”. Lige præcis…..
Søndag den 11. Juni lægger Dronninglund Kunstcenter igen rammer til afviklingen af årets MARATONSANGDAG.

Fællessang kan noget helt specielt – og sangene der vil blive sunget er alle en del af vores fælles kultur og vores fælles historie.
I tidsrummet fra kl. 10.00 til 17.30 vil en række indbudte personer – alle med noget på hjertet – fortælle om netop de sange fra højskolesangbogen som er ”deres” sange” og som de ønsker sunget sammen med alle de fremmødte.
Vi satser naturligvis på godt, dansk sommervejr og glæder os til at byde velkommen i kunstcentrets smukke skulpturgård. Tag for en sikkerheds skyld en paraply og en varm jakke med….

Årets sangvælgere er:Jørgen Bing, Jakob Køhn Andersen, Christian Borrisholt Steen, Niels Peter Thomassen, Kirsten Lind, Michael Esbjerg, Kirsten Bak, Frederik Hesseldahl og Gurli Thomassen

Ved klaveret vil I møde: Bitten Pedersen, Jette Bendix, Poul Erik Jensen, Else Højgaard og Hedvig Knive

Der vil i dagens løb være indlagt pauser, hvor kunstcentrets cafe sælge frokost, kaffe, drikkevarer m.m. til yderst favorable priser.
Der er fri entre til arrangementet – og man er naturligvis velkommen til at være med såvel hele dagen som en del af dagens program.
Tag naboen, den gode ven eller hele familien under armen og sæt kursen mod Dronninglund Kunstcenter SØNDAG DEN 11. JUNI.

 

Arr.: Dronninglund Kunstcenter m. støtte fra Dronninglund Kirke, Nordex Food

 

Kommende arrangementer

FRA
9
Jun
2023

Det er med stor glæde at Dronninglund Kunstcenter og Dronninglund Borgerforening igen tilbyder koncert på Dronninglund Kunstcenter denne gang med CREEDENCE TRIBUTE. Du husker sikkert Creedence Clearwater Revival og numrene Bad Moon Rising, Proud Mary og mange flere. Kom på Kunstcentret den 9 juni og lyt til – syng med på – eller få en […]

Læs mere
FRA
11
Jun
2023

SÅ ER DER IGEN MARATONSANG PÅ DRONNINGLUND KUNSTCENTER – NATURLIGVIS…. ”Det er sommer – det er sol og det er søndag”. Lige præcis….. Søndag den 11. Juni lægger Dronninglund Kunstcenter igen rammer til afviklingen af årets MARATONSANGDAG. Fællessang kan noget helt specielt – og sangene der vil blive sunget er alle en del af vores […]

Læs mere
FRA
24
Jun
2023
TIL
27
Aug
2023

24. juli -27. august DODEKALITTEN Særudstilling af Bibi Kadziola (Fotos) Thomas Kadziola og Historien om Dodekalittens tilblivelse fortalt gennem fotografier taget af Bibi Kadziola. Hun har i syv år fulgt kunstneren Thomas Kadziolas arbejde med værket. På udstillingen kommer man bagom hele skabelsesprocessen lige fra udvælgelsen af sten i stenbruddet, til arbejdet med at formgive, […]

Læs mere