Maratonsang 2023

11-06-2023 -

SÅ ER DER IGEN MARATONSANG PÅ DRONNINGLUND KUNSTCENTER – NATURLIGVIS….

”Det er sommer – det er sol og det er søndag”. Lige præcis…..
Søndag den 11. Juni lægger Dronninglund Kunstcenter igen rammer til afviklingen af årets MARATONSANGDAG.

Fællessang kan noget helt specielt – og sangene der vil blive sunget er alle en del af vores fælles kultur og vores fælles historie.
I tidsrummet fra kl. 10.00 til 17.30 vil en række indbudte personer – alle med noget på hjertet – fortælle om netop de sange fra højskolesangbogen som er ”deres” sange” og som de ønsker sunget sammen med alle de fremmødte.
Vi satser naturligvis på godt, dansk sommervejr og glæder os til at byde velkommen i kunstcentrets smukke skulpturgård. Tag for en sikkerheds skyld en paraply og en varm jakke med….

Årets sangvælgere er:Jørgen Bing, Jakob Køhn Andersen, Christian Borrisholt Steen, Niels Peter Thomassen, Kirsten Lind, Michael Esbjerg, Kirsten Bak, Frederik Hesseldahl og Gurli Thomassen

Ved klaveret vil I møde: Bitten Pedersen, Jette Bendix, Poul Erik Jensen, Else Højgaard og Hedvig Knive

Der vil i dagens løb være indlagt pauser, hvor kunstcentrets cafe sælge frokost, kaffe, drikkevarer m.m. til yderst favorable priser.
Der er fri entre til arrangementet – og man er naturligvis velkommen til at være med såvel hele dagen som en del af dagens program.
Tag naboen, den gode ven eller hele familien under armen og sæt kursen mod Dronninglund Kunstcenter SØNDAG DEN 11. JUNI.

 

Arr.: Dronninglund Kunstcenter m. støtte fra Dronninglund Kirke, Nordex Food

 

Kommende arrangementer

FRA
28
Sep
2023

FÆLLESSANG PÅ KUNSTCENTER…. KOM OG SYNG MED Efteråret er kommet og vi inviterer igen til fællessang på Dronninglund Kunstcenter. Cafeen lægger rammer til forårets første fællessangsaften TORSDAG DEN 28.september KL. 19.00 – 21.00 Vi synger – nye og gamle sange fra højskolesangbogen – og lader klaveret og tværfløjten akkompagnere os. Det er GRATIS at deltage […]

Læs mere
FRA
12
Oct
2023

Efter udsolgt koncert med The Quiggs i april måned 2022, har vi igen fornøjelsen at kunne præsenter The Quiggs på Dronninglund Kunstcenter Billet bestilles på https://dronninglund-kunstcenter.nemtilmeld.dk  Pris: 100 kr. for koncerten. Start kl 19:30 til ca 22.00 Nyd en dejlig oste- og skinkeanretning i pausen. Skal bestilles sammen med billeten, 185kr for billet og anretning. Koncerten […]

Læs mere
FRA
31
Oct
2023

HALLOWEEN MARCH VED DRONNINGLUND KUNSTCENTER TIRSDAG DEN 31. OKTOBER 2023 Marchen starter kl. 17:00 Kom udklædt – om muligt Deltagende børn og voksne må meget gerne komme udklædt så den udendørs march rundt om Kunstcenteret bliver in-spirerende, spændende og lidt uhyggelig. Græskarsuppe og halloween-slik Efter en god halv times march er der mulighed for at […]

Læs mere