Maratonsang 2023

11-06-2023 -

SÅ ER DER IGEN MARATONSANG PÅ DRONNINGLUND KUNSTCENTER – NATURLIGVIS….

”Det er sommer – det er sol og det er søndag”. Lige præcis…..
Søndag den 11. Juni lægger Dronninglund Kunstcenter igen rammer til afviklingen af årets MARATONSANGDAG.

Fællessang kan noget helt specielt – og sangene der vil blive sunget er alle en del af vores fælles kultur og vores fælles historie.
I tidsrummet fra kl. 10.00 til 17.30 vil en række indbudte personer – alle med noget på hjertet – fortælle om netop de sange fra højskolesangbogen som er ”deres” sange” og som de ønsker sunget sammen med alle de fremmødte.
Vi satser naturligvis på godt, dansk sommervejr og glæder os til at byde velkommen i kunstcentrets smukke skulpturgård. Tag for en sikkerheds skyld en paraply og en varm jakke med….

Årets sangvælgere er:Jørgen Bing, Jakob Køhn Andersen, Christian Borrisholt Steen, Niels Peter Thomassen, Kirsten Lind, Michael Esbjerg, Kirsten Bak, Frederik Hesseldahl og Gurli Thomassen

Ved klaveret vil I møde: Bitten Pedersen, Jette Bendix, Poul Erik Jensen, Else Højgaard og Hedvig Knive

Der vil i dagens løb være indlagt pauser, hvor kunstcentrets cafe sælge frokost, kaffe, drikkevarer m.m. til yderst favorable priser.
Der er fri entre til arrangementet – og man er naturligvis velkommen til at være med såvel hele dagen som en del af dagens program.
Tag naboen, den gode ven eller hele familien under armen og sæt kursen mod Dronninglund Kunstcenter SØNDAG DEN 11. JUNI.

 

Arr.: Dronninglund Kunstcenter m. støtte fra Dronninglund Kirke, Nordex Food

 

Kommende arrangementer

FRA
28
Mar
2024
TIL
28
Apr
2024

Årets åbningsudstilling byder bl.a. på 32 kunstnere med rod i Vestjylland. Deres udtryk er mangfoldigt og rækker fra skulptur over grafik og keramik til maleri. Der er selvsagt meget at opleve, når gulve og vægge fyldes af kunstværker, der alle er skabt i det vestjyske. På 1. sal udstiller billedkunstner Kirsten Brøndum, keramiker Ole Krongaard […]

Læs mere
FRA
28
Mar
2024
TIL
28
Apr
2024

Kunstcentret er kommet i fint selskab på motorvej E45 fra toppen af Danmark til bunden af Italien. Grafiker Ole Søndergaard har tegnet samtlige 140 turist-oplysningstavler i Danmark, og de bliver nu for første gang udstillet på Dronninglund Kunstcenter som en del af åbningsudstillingen. Udstillingen viser alle tavler opsat i årene 2010 – 2024 og er […]

Læs mere
FRA
4
Apr
2024

FÆLLESSANG PÅ KUNSTCENTRET…KOM OG SYNG MED “At synge sammen er vores fælles åndedrag…” TORSDAG DEN 4. april KL. 19.00 – 21.00 Her i foråret vil der igen være fællessang i kunstcentrets cafe. Vi synger – nye og gamle sange fra højskolesangbogen – og lader klaveret akkompagnere os. Det er GRATIS at deltage – og tilmelding er […]

Læs mere