Maratonsang 2023

11-06-2023 -

SÅ ER DER IGEN MARATONSANG PÅ DRONNINGLUND KUNSTCENTER – NATURLIGVIS….

”Det er sommer – det er sol og det er søndag”. Lige præcis…..
Søndag den 11. Juni lægger Dronninglund Kunstcenter igen rammer til afviklingen af årets MARATONSANGDAG.

Fællessang kan noget helt specielt – og sangene der vil blive sunget er alle en del af vores fælles kultur og vores fælles historie.
I tidsrummet fra kl. 10.00 til 17.30 vil en række indbudte personer – alle med noget på hjertet – fortælle om netop de sange fra højskolesangbogen som er ”deres” sange” og som de ønsker sunget sammen med alle de fremmødte.
Vi satser naturligvis på godt, dansk sommervejr og glæder os til at byde velkommen i kunstcentrets smukke skulpturgård. Tag for en sikkerheds skyld en paraply og en varm jakke med….

Årets sangvælgere er:Jørgen Bing, Jakob Køhn Andersen, Christian Borrisholt Steen, Niels Peter Thomassen, Kirsten Lind, Michael Esbjerg, Kirsten Bak, Frederik Hesseldahl og Gurli Thomassen

Ved klaveret vil I møde: Bitten Pedersen, Jette Bendix, Poul Erik Jensen, Else Højgaard og Hedvig Knive

Der vil i dagens løb være indlagt pauser, hvor kunstcentrets cafe sælge frokost, kaffe, drikkevarer m.m. til yderst favorable priser.
Der er fri entre til arrangementet – og man er naturligvis velkommen til at være med såvel hele dagen som en del af dagens program.
Tag naboen, den gode ven eller hele familien under armen og sæt kursen mod Dronninglund Kunstcenter SØNDAG DEN 11. JUNI.

 

Arr.: Dronninglund Kunstcenter m. støtte fra Dronninglund Kirke, Nordex Food

 

Kommende arrangementer

FRA
16
Jun
2024

ÅRETS MARATONSANGDAG kl. 10.00 til 17.30 Søndag den 16 juni på Dronninglund Kunstcenter. Så er der igen maratonsangdag på Dronninglund Kunstcenter. Det er nu 8. gang at højskolesangbogen er i fokus ”fra morgen til aften” – vi håber selvfølgelig på stort fremmøde i lighed med de tidligere år, så vi igen er rigtig mange der […]

Læs mere
FRA
23
Jun
2024
TIL
25
Aug
2024

På sommerudstillingen går medlemmer af kunstnersammenslutningen PRO, dannet i 1962, i dialog med Henry Heerup værker. Kunstnerne bidrager med en række unikke værker, blandt andet med inspiration hentet i Heerups univers. Værker, der er kendetegnet ved at gå i mange retninger. I lighed med Heerup er kunstnerne fra PRO optaget af at præsentere udsagn om […]

Læs mere
FRA
1
Sep
2024
TIL
3
Nov
2024

Foreningen Danske Kunsthåndværkere & Designere Udstillingen laves i samarbejde med “Danske Kunsthåndværkere & Designere (DKoD)”, der er en forening for professionelle kunsthåndværkere og designere. Foreningen blev stiftet i 1976 og har ca.500 medlemmer. Foreningen arbejder for en kunstnerisk og håndværksmæssig udvikling af dansk kunsthåndværk og design og for medlemmernes faglige og erhvervsmæssige interesser, samt at udbrede […]

Læs mere