Foredrag om broderi og grænser

12-11-2022 -

Foredrag om broderi og grænser
på Dronninglund Kunstcenter

Grænseforeningen Vendsyssel og Dronninglund Kunstcenters Venner
arrangerer lørdag den 12. november kl. 14.00 foredrag for foreningernes medlemmer, samt øvrige interesserede på Dronninglund Kunstcenter.

I forbindelse med udstilling af dansk tekstilkunst på Dronninglund Kunstcenter vil forfatter, etnolog, mag.art. og tidligere museumsinspektør Kirsten Rykind-Eriksen fortælle om projektet “Broderi og grænser”, gennemført i anledning af Genforeningen 2020.
33 brodøser har broderet 46 sekskanter, der er syet sammen til en dug, ud fra temaet “Grænser og national identitet før, nu og i fremtiden”.
Der betales almindelig entré til Kunstcentret: 70 kr. pr. person
Medlemmer af Dronninglund Kunstcenters Venner har gratis adgang. 

Der er mulighed for at købe kaffe/kage mv. i Caféen.

Læd mrtr om grænseforeningestæppet på https://dronninglund-kunstcenter.dk/asia-europe-5/

Kommende arrangementer

FRA
4
Dec
2022

Søndag den 4 december kl. 13:00 er der julegåtur i den dejlige natur ved Dronninglund Kunstcenter i samarbejde med ”24 Timer I Hjallerup”. Pengene går til Julemærkehjemmet i Hobro. Mød op på Kunstcentret inden kl. 13:00 og vær med til julegåturen. Billetter til julegåturen koster 50 kr. for børn og voksne. Når julemarchen er færdig […]

Læs mere
FRA
10
Dec
2022

Lørdag den 10. december kl. 13:30 afsløres vinderen af ”Den Censurerede Udstilling” på Kunstcentret. Fra kl. 11:30 kan du nyde cafeens Julebrunch. Det er en god ide på forhånd at have købt billet til Julebrunch og dermed også reserveret en plads i cafeen. Der bliver efterspørgsel efter pladserne i cafeen. Klokkerholm-koret underholder. Pris for julebrunch […]

Læs mere