Foredrag om broderi og grænser

12-11-2022 -

Foredrag om broderi og grænser
på Dronninglund Kunstcenter

Grænseforeningen Vendsyssel og Dronninglund Kunstcenters Venner
arrangerer lørdag den 12. november kl. 14.00 foredrag for foreningernes medlemmer, samt øvrige interesserede på Dronninglund Kunstcenter.

I forbindelse med udstilling af dansk tekstilkunst på Dronninglund Kunstcenter vil forfatter, etnolog, mag.art. og tidligere museumsinspektør Kirsten Rykind-Eriksen fortælle om projektet “Broderi og grænser”, gennemført i anledning af Genforeningen 2020.
33 brodøser har broderet 46 sekskanter, der er syet sammen til en dug, ud fra temaet “Grænser og national identitet før, nu og i fremtiden”.
Der betales almindelig entré til Kunstcentret: 70 kr. pr. person
Medlemmer af Dronninglund Kunstcenters Venner har gratis adgang. 

Der er mulighed for at købe kaffe/kage mv. i Caféen.

Læd mrtr om grænseforeningestæppet på https://dronninglund-kunstcenter.dk/asia-europe-5/

Kommende arrangementer

FRA
13
Apr
2023

FÆLLESSANG PÅ KUNSTCENTER…. KOM OG SYNG MED “For vist vil de komme – vil viberne komme igen” Vi gentager succesen og inviterer igen i år til fællessang på Dronninglund Kunstcenter. Cafeen lægger rammer til forårets første fællessangsaften TORSDAG DEN 13. APRIL KL. 19.00 – 21.00 Vi synger – nye og gamle sange fra højskolesangbogen – […]

Læs mere
FRA
30
Apr
2023
TIL
11
Jun
2023

forårsudstilling FANTASY ART – MAGISK REALISME – SURREALISME Fantasien åbner verden, og gennem kunsten får den os til at begribe det ubegribelige. Den påvirker os og får os til at tænke og føle noget, som vi måske ikke havde… ja, fantasi til. Lad derfor fornuften holde fridag og lad dig forføre af et spændende univers […]

Læs mere