Fernisering/afsløring af kunstværk fra Frank Fenriz og Bofællesskabet.

12-08-2022 -

”Forunderlig Skulptur-Natur 2022”

Fernisering/afsløring af kunstværk

Kunstneren Frank Fenriz er flyttet ind på Bofællesskabet Lundagervej. Sammen har de skabt et kunstværk. Der nu skal udstilles på Dronninglund Kunstcenter.

Har du lyst til at være med, når deres fælles kunstværk bliver afsløret? Så kom til fernisering og afsløring af kunstværket.

Fredag den 12. august kl. 14.00 på Dronninglund Kunstcenter.

Program for fernisering

Kl. 14:00 Velkomst og afsløring af kunstværket
Kl. 14:10 Ferniseringstale
Kl. 14:30 Frank Fenriz og leder af bofællesskabet Camilla Holland fortæller om tilblivelsen af kunstværket, processen og resultatet
Kl. 15:00 Underholdning v/violinisten Pia Nygård
Kl. 15:30 Lidt godt til ganen
Kl. 16:00 Tak for i dag

Ferniseringen foregår i skulpturgården, hvis vejret tillader det. Ellers rykkes arrangementet indendørs.
Alle er velkommen til ferniseringen og afsløring af kunstværket. Der betales almindedelig entre for gæster, der også ønsker at se udstillingen.

Skitse/oplæg af Frank Fenriz til kunstværk

Frank Fenrizbor på Fyn i Kværndrup og er tilknyttet Hollufgård kunstnerværksted og sidder i bestyrelsen i Dansk Billedhuggersamfund.
Frank siger: ”I mine værker, specielt de figurative, prøver jeg at gøre almen menneskelige oplevelser og relationer til tidløse, universelle fabler om livet”.

Pia Nygaard, violinist

Pia Nygaard spiller violin og er uddannet på det Fynske Musikkonservatoriums folkemusiklinje. Pia har en stor kærlighed til det traditionelle og den nykomponerede danske folkemusik.

Kommende arrangementer

FRA
9
Jun
2023

Det er med stor glæde at Dronninglund Kunstcenter og Dronninglund Borgerforening igen tilbyder koncert på Dronninglund Kunstcenter denne gang med CREEDENCE TRIBUTE. Du husker sikkert Creedence Clearwater Revival og numrene Bad Moon Rising, Proud Mary og mange flere. Kom på Kunstcentret den 9 juni og lyt til – syng med på – eller få en […]

Læs mere
FRA
11
Jun
2023

SÅ ER DER IGEN MARATONSANG PÅ DRONNINGLUND KUNSTCENTER – NATURLIGVIS…. ”Det er sommer – det er sol og det er søndag”. Lige præcis….. Søndag den 11. Juni lægger Dronninglund Kunstcenter igen rammer til afviklingen af årets MARATONSANGDAG. Fællessang kan noget helt specielt – og sangene der vil blive sunget er alle en del af vores […]

Læs mere
FRA
24
Jun
2023
TIL
27
Aug
2023

24. juli -27. august DODEKALITTEN Særudstilling af Bibi Kadziola (Fotos) Thomas Kadziola og Historien om Dodekalittens tilblivelse fortalt gennem fotografier taget af Bibi Kadziola. Hun har i syv år fulgt kunstneren Thomas Kadziolas arbejde med værket. På udstillingen kommer man bagom hele skabelsesprocessen lige fra udvælgelsen af sten i stenbruddet, til arbejdet med at formgive, […]

Læs mere