Fernisering/afsløring af kunstværk fra Frank Fenriz og Bofællesskabet.

12-08-2022 -

”Forunderlig Skulptur-Natur 2022”

Fernisering/afsløring af kunstværk

Kunstneren Frank Fenriz er flyttet ind på Bofællesskabet Lundagervej. Sammen har de skabt et kunstværk. Der nu skal udstilles på Dronninglund Kunstcenter.

Har du lyst til at være med, når deres fælles kunstværk bliver afsløret? Så kom til fernisering og afsløring af kunstværket.

Fredag den 12. august kl. 14.00 på Dronninglund Kunstcenter.

Program for fernisering

Kl. 14:00 Velkomst og afsløring af kunstværket
Kl. 14:10 Ferniseringstale
Kl. 14:30 Frank Fenriz og leder af bofællesskabet Camilla Holland fortæller om tilblivelsen af kunstværket, processen og resultatet
Kl. 15:00 Underholdning v/violinisten Pia Nygård
Kl. 15:30 Lidt godt til ganen
Kl. 16:00 Tak for i dag

Ferniseringen foregår i skulpturgården, hvis vejret tillader det. Ellers rykkes arrangementet indendørs.
Alle er velkommen til ferniseringen og afsløring af kunstværket. Der betales almindedelig entre for gæster, der også ønsker at se udstillingen.

Skitse/oplæg af Frank Fenriz til kunstværk

Frank Fenrizbor på Fyn i Kværndrup og er tilknyttet Hollufgård kunstnerværksted og sidder i bestyrelsen i Dansk Billedhuggersamfund.
Frank siger: ”I mine værker, specielt de figurative, prøver jeg at gøre almen menneskelige oplevelser og relationer til tidløse, universelle fabler om livet”.

Pia Nygaard, violinist

Pia Nygaard spiller violin og er uddannet på det Fynske Musikkonservatoriums folkemusiklinje. Pia har en stor kærlighed til det traditionelle og den nykomponerede danske folkemusik.

Kommende arrangementer

FRA
25
Apr
2024
TIL
25
Apr
2024

“Et helt liv med teater – uden at være kendt” torsdag, den 25. april 2024 kl. 19.00 i Kunstcentrets Café.   Skuespiller, instruktør, forestillingsleder, teaterskoleleder, teaterchef mm. Finn Bredahl Jørgensen fortæller om et helt liv med teater – uden at være kendt, men hvor han bl.a. som rektor for Skuespillerskolen i Aarhus har været med […]

Læs mere
FRA
5
May
2024
TIL
16
Jun
2024

Kunstnerfællesskabet RIIMFAXE blev grundlagt i 1969 af en gruppe danske kunstnere fra Fyn. I dag består RIMFAXE af både danske og udenlandske kunstnere. Medlemmerne inspirerer hinanden og udveksler erfaringer og skaber derigennem dialog og udstillinger af højeste, æstetiske kvalitet, der afspejler åbenhed og autenticitet. Kunstnernes arbejde omfatter fotografi, grafik, maleri, skulptur og installation.

Læs mere
FRA
16
May
2024

FÆLLESSANG PÅ KUNSTCENTRET…KOM OG SYNG MED “At synge sammen er vores fælles åndedrag…” TORSDAG den 16. maj KL. 19.00 – 21.00 Her i foråret vil der igen være fællessang i kunstcentrets cafe. Vi synger – nye og gamle sange fra højskolesangbogen – og lader klaveret akkompagnere os. Det er GRATIS at deltage – og tilmelding er […]

Læs mere