Fællessang med Sangskatten

17-08-2021 - 17-08-2021

En aften med SangSkatten på Dronninglund Kunstcenter
Tirsdag d. 17. august kl. 19.00

SangSkatten og Dronninglund Kunstcenters Venner inviterer til en aften med fællessang, talk og spisning.
Den danske sangskat betyder noget for, hvordan vi oplever vores samtid og vores fælles historie. Når vi synger sammen, oplever vi en helt særlig glæde, vi finder en social samhørighed og danner et fællesskab på tværs af forskelligheder. Derfor har spillestedet VEGA taget fællessangen til sig og med støtte fra Nordea-fonden bringer vi fællessang til hver en krog i Danmark.
Sammen med et topmotiveret husorkester og en bunke sanghæfter vil vi synge sange fra den danske sangskat – både de nye og de gamle.
Arrangementet er helt gratis og denne aften inviterer vi som “ekstranummer” til en talk inden selve fællessangen. Et live interview med Sangskattens kapelmester om den danske sangskat, sangvalg og hvorfor VEGA laver fællessang i hele Danmark.
Program:
Kl 18.30 – talk med kapelmester Nikolaj Muldkjær (ekstra indslag)
Kl.19.00 – spisning
Kl. 20.00-21.15 – fællessangskoncert med SangSkatten
Fællessangsarrangementet er støttet af NORDEA FONDEN – og dermed gratis.

BEMÆRK! Efter flere overvejelser, er det besluttet, at fællessangarrangementet gennemføres UDENDØRS i Skulpturgården UANSET VEJRET! HUSK derfor en varm trøje/ paraply eller regntøj! Der vil være reserverede pladser til de gæster, som har købt spisning. Derudover ca. 100 “gratis-pladser”.

Tilmelding nødvendig på NEMTILMELD.

NB! Køber du spisebillet, sikrer du dig billet til arrangementet.

Syng dig ind i fællesskabet!
SangSkatten vil udforske, opdatere og lege med hvad der sker, når vi synger sammen. Vi rejser Danmark tyndt for at styrke værdien af fællessang. Over fire dage i Vendsyssel i midt august vil vi synge på tværs af generationer, høj som lav, på arbejdspladser, skoler og i naturen. Vi skal inspirere til at løfte fællesangen ind i vores samtid, sikre at den vokser og fremover også fortæller historier om det Danmark, vi oplever i dag.
SangSkatten er støttet af NORDEA FONDEN.
Læs mere på Sangskatten.com

Sikker fællessang
Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anvisninger. Vær også opmærksomme på de lokale forhold, og at stigning i smittetallene kan betyde stramninger i forhold til de generelle retningslinjer.
Læs nedenstående grundigt, så er du med til at skabe en god fællessangsoplevelse for alle.
Sådan kan du hjælpe med at skabe en tryg fællessang:
• Sangskatten følger gældende restriktioner for arrangementer.
• Foregår arrangementet indenfor, skal du fremvise gyldigt coronapas.
• Kom i god tid
• Følg Sangskat-personales anvisninger, når du ankommer.
• Stå med god afstand
• Syng fremad
• Host og nys i ærmet
• Brug håndsprit
• Brug eventuelt mundbind eller maske
• Hold afstand til de øvrige fællessangere, når du ankommer og går.
• Download og tænd appen SmitteStop
• Er du syg eller udviser symptomer, så bliv hjemme
Fællessang skal være en god oplevelse uden frygt for covid19.
NB! Disse restriktioner vil blive opdateret i forhold til tidspunktet.

Kommende arrangementer

FRA
14
Jun
2024
TIL
14
Jun
2024

Arrangementsbeskrivelse Det er med stor glæde at Dronninglund Kunstcenter og Dronninglund Borgerforening igen tilbyder siddende udendørs koncert på Dronninglund Kunstcenter denne gang med KEEN ON QUEEN. Kom på Kunstcentret den 14 juni og lyt til – syng med på – eller få en sving om til alle de kendte numre. Bohemian Rhapsody, We Are The […]

Læs mere
FRA
16
Jun
2024

ÅRETS MARATONSANGDAG kl. 10.00 til 17.30 Søndag den 16 juni på Dronninglund Kunstcenter. Så er der igen maratonsangdag på Dronninglund Kunstcenter. Det er nu 8. gang at højskolesangbogen er i fokus ”fra morgen til aften” – vi håber selvfølgelig på stort fremmøde i lighed med de tidligere år, så vi igen er rigtig mange der […]

Læs mere
FRA
23
Jun
2024
TIL
25
Aug
2024

På sommerudstillingen går medlemmer af kunstnersammenslutningen PRO, dannet i 1962, i dialog med Henry Heerup værker. Kunstnerne bidrager med en række unikke værker, blandt andet med inspiration hentet i Heerups univers. Værker, der er kendetegnet ved at gå i mange retninger. I lighed med Heerup er kunstnerne fra PRO optaget af at præsentere udsagn om […]

Læs mere