Fællessang med Sangskatten

17-08-2021 - 17-08-2021

En aften med SangSkatten på Dronninglund Kunstcenter
Tirsdag d. 17. august kl. 19.00

SangSkatten og Dronninglund Kunstcenters Venner inviterer til en aften med fællessang, talk og spisning.
Den danske sangskat betyder noget for, hvordan vi oplever vores samtid og vores fælles historie. Når vi synger sammen, oplever vi en helt særlig glæde, vi finder en social samhørighed og danner et fællesskab på tværs af forskelligheder. Derfor har spillestedet VEGA taget fællessangen til sig og med støtte fra Nordea-fonden bringer vi fællessang til hver en krog i Danmark.
Sammen med et topmotiveret husorkester og en bunke sanghæfter vil vi synge sange fra den danske sangskat – både de nye og de gamle.
Arrangementet er helt gratis og denne aften inviterer vi som “ekstranummer” til en talk inden selve fællessangen. Et live interview med Sangskattens kapelmester om den danske sangskat, sangvalg og hvorfor VEGA laver fællessang i hele Danmark.
Program:
Kl 18.30 – talk med kapelmester Nikolaj Muldkjær (ekstra indslag)
Kl.19.00 – spisning
Kl. 20.00-21.15 – fællessangskoncert med SangSkatten
Fællessangsarrangementet er støttet af NORDEA FONDEN – og dermed gratis.

BEMÆRK! Efter flere overvejelser, er det besluttet, at fællessangarrangementet gennemføres UDENDØRS i Skulpturgården UANSET VEJRET! HUSK derfor en varm trøje/ paraply eller regntøj! Der vil være reserverede pladser til de gæster, som har købt spisning. Derudover ca. 100 “gratis-pladser”.

Tilmelding nødvendig på NEMTILMELD.

NB! Køber du spisebillet, sikrer du dig billet til arrangementet.

Syng dig ind i fællesskabet!
SangSkatten vil udforske, opdatere og lege med hvad der sker, når vi synger sammen. Vi rejser Danmark tyndt for at styrke værdien af fællessang. Over fire dage i Vendsyssel i midt august vil vi synge på tværs af generationer, høj som lav, på arbejdspladser, skoler og i naturen. Vi skal inspirere til at løfte fællesangen ind i vores samtid, sikre at den vokser og fremover også fortæller historier om det Danmark, vi oplever i dag.
SangSkatten er støttet af NORDEA FONDEN.
Læs mere på Sangskatten.com

Sikker fællessang
Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anvisninger. Vær også opmærksomme på de lokale forhold, og at stigning i smittetallene kan betyde stramninger i forhold til de generelle retningslinjer.
Læs nedenstående grundigt, så er du med til at skabe en god fællessangsoplevelse for alle.
Sådan kan du hjælpe med at skabe en tryg fællessang:
• Sangskatten følger gældende restriktioner for arrangementer.
• Foregår arrangementet indenfor, skal du fremvise gyldigt coronapas.
• Kom i god tid
• Følg Sangskat-personales anvisninger, når du ankommer.
• Stå med god afstand
• Syng fremad
• Host og nys i ærmet
• Brug håndsprit
• Brug eventuelt mundbind eller maske
• Hold afstand til de øvrige fællessangere, når du ankommer og går.
• Download og tænd appen SmitteStop
• Er du syg eller udviser symptomer, så bliv hjemme
Fællessang skal være en god oplevelse uden frygt for covid19.
NB! Disse restriktioner vil blive opdateret i forhold til tidspunktet.

Kommende arrangementer

FRA
9
Jun
2023

Det er med stor glæde at Dronninglund Kunstcenter og Dronninglund Borgerforening igen tilbyder koncert på Dronninglund Kunstcenter denne gang med CREEDENCE TRIBUTE. Du husker sikkert Creedence Clearwater Revival og numrene Bad Moon Rising, Proud Mary og mange flere. Kom på Kunstcentret den 9 juni og lyt til – syng med på – eller få en […]

Læs mere
FRA
11
Jun
2023

SÅ ER DER IGEN MARATONSANG PÅ DRONNINGLUND KUNSTCENTER – NATURLIGVIS…. ”Det er sommer – det er sol og det er søndag”. Lige præcis….. Søndag den 11. Juni lægger Dronninglund Kunstcenter igen rammer til afviklingen af årets MARATONSANGDAG. Fællessang kan noget helt specielt – og sangene der vil blive sunget er alle en del af vores […]

Læs mere
FRA
24
Jun
2023
TIL
27
Aug
2023

24. juli -27. august DODEKALITTEN Særudstilling af Bibi Kadziola (Fotos) Thomas Kadziola og Historien om Dodekalittens tilblivelse fortalt gennem fotografier taget af Bibi Kadziola. Hun har i syv år fulgt kunstneren Thomas Kadziolas arbejde med værket. På udstillingen kommer man bagom hele skabelsesprocessen lige fra udvælgelsen af sten i stenbruddet, til arbejdet med at formgive, […]

Læs mere