Elkjærs Trio – i kunstcentrets Café – KONCERTEN ER AFLYST!

01-12-2023 -

Fredag, den 1. december kl. 19.30 præsenterer
Dronninglund Kunstcenters Venner:
“Elkjærs Trio” i Kunstcentrets Café

ELKJÆR TRIO spiller musik vi alle kender.

Trioen breder sig fra klassisk-pop over jazz-pop til ’pop-pop’.
Eksempelvis numre som ’I skovens dybe stille ro’ , ’Bach’s Air’, ’Amazing Grace’, ’What a Wonderful World’ og ’My Heart Will Go On’.
Alt sammen numre der egner sig godt for trompet.

Repertoiret er velegnet til koncerter i kirker, på plejehjem, ældre klubber, kongresåbninger, receptioner, et julepyntet Kunstcenter –  og meget, meget mere.
Det er kun fantasien der sætter grænser.
Glæd dig til en aften med ”feel good musik”, som også rummer et twist af JUL. Det er jo trods alt 1. december!

Ved en koncert med ELKJÆR TRIO vil lytteren kunne læne sig tilbage, mindes gode stunder, nyde sang og instrumentalmusik med afslappende og behagelige velkendte klange og give hjernen et øjebliks frirum.
Det hele vil være krydret med gode historier undervejs.

Caféen vil være åben.

 

 Billetpris 150 kr. – købes på: https://Dronninglund-kunstcenter.nemtilmeld.dk 

Kommende arrangementer

FRA
3
Dec
2023

Søndag den 3. december kl. 13:00 fra Dronninglund Kunstcenter Til fordel for JULEMÆRKEHJEMMET I HOBRO Kom med på ”Skovnisse-Skattejagt” og slut gåturen af med æbleskiver, nisseøl og slikposer til børnene Billetter købes til 50 kr. på enten https://dronninglund-kunstcenter.nemtilmeld.dk/ eller www.24timerihjallerup.dk senest 01.12. Voksne kan tilkøbe gløgg og æbleskiver for 50 kr. Arrangementet er et samarbejde […]

Læs mere
FRA
9
Dec
2023

Lørdag den 9. december kl. 13:30 afsløres prismodtagerne af ”Den censurerede Udstilling – DKC2023” på Kunstcentret Fra kl. 11:30 kan du nyde cafeens lækre Julebrunch. Det er en god ide på forhånd at have købt billet til Julebrunch og dermed også reserveret en plads i cafeen. Der bliver rift om pladserne i cafeen. Pris for […]

Læs mere