Støt Kunstcentret med Forenings-El 

Dronninglund Kunstcenters Venner

har indgået et samarbejde med "eniig" (tidligere Energi Nord), som betyder, at de giver venneforeningen 2 øre pr. kilowatttime strøm du bruger. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig ForeningsEl hos eniig og bruge strøm som du plejer, så støtter du kunstcentret døgnet rundt, hver dag, hele året, hver gang du tænder for kontakten.

Alle kan støtte kunstcentret via ForeningsEl, også selv om du ikke er medlem af venneforeningen. Dette gælder også hvis du er eksisterende kunde hos eniig. Skifter du til ForeningsEl, og er du ny kunde hos eniig, får vi en ekstra bonus for hvert år, du er kunde hos dem.

Konkurrencedygtig pris!

eniig har flere gange bevist, at de er blandt de billigste elselskaber i Danmark. ForeningsEl er baseret på deres produkt SpotPris, som er en variabel pris, der fastsættes måned for måned. eniigs erfaringer i flere år har været, at SpotPris giver en slutpris, der er flere øre billigere.

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at følge prisudviklingen på eniigs hjemmeside eller ved at tilmelde dig deres månedlige nyhedsmail.

 

Sådan skifter du til foreningsel

eniig har oprettet en tilmeldingsside til Dronninglund Kunstcenters Venner.

Adressen er www.foreningsel.dk. Ønsker du at skifte til ForeningsEl, skal du blot udfylde tilmeldingssiden med dine kontaktoplysninger, så klarer eniig resten for dig.  

Vil du gerne vide mere om ForeningsEl, inden du beslutter dig, kan du ringe til eniigs kundeservice på telefon 7015 1670. Her hjælper de også gerne med at tilmelde dig.