hoved

Kære læser

Alle kunstnere efterstræber at finde netop deres udtryk og arbejder på at skabe egne kunstneriske strømme. Om det bliver strømhvirvler, sidestrømme eller en del af hovedstrømmen vil tiden vise.

På Dronninglund Kunstcenter glæder vi os til at præsentere den næste udstilling: “Laboratorium”.
Her - som i ethvert andet laboratorium - kan alt ske. Og det gør der.
På udstillingen viser vi en del af de strømme, der hvirvler rundt nord og syd for den dansk-tyske grænse. 13 kunstnere fra Danmark og Tyskland har fundet deres egen vej gennem eksperimenter med både materiale og udtryk (se kunstnernavne nederst).
Udstillingen åbner søndag den 11. juli og varer til 5. september.
11. september afløses den af “Nordens Lys”, men meget mere om det senere.

Karen Lise Krabbe

For allerede søndag den 18. juli inviterer vi til endnu en Søndags Salon. Denne gang “ArtTalk - Laboratorium” med kurator og ”cheflaborant”, billedhugger Lars Waldemar, der i ord og billeder fortæller om udstillingen og er kustode i laboratoriets univers med en guidet rundvisning.
Læg dertil koncert med Metavers - en Spoken Word Jazz Duo - alias Danny Heinrichts tekster tilsat Salvador Olmos’ guitarspil, der skaber et stemningsmættet, poetisk univers. En surrealistisk og metafysisk verden, hvor tyngdekraften let kan ophæves. Oplev tidsrejser og uendelige himmelrum, parallelle virkeligheder og meditative udflugter. Prisen er 150 kr. inkl. frokosttallerken.
Mere info: https://dronninglund-kunstcenter.dk/nyheder/arrangementer/
Billetter på Nemtilmeld.

Mange hilsener og på gensyn
Stinne Teglhus, kunstnerisk leder,
og redaktionsudvalget
anne bjørn
Udendørs kan du stadig møde en 80 meter lang drageslange, lysalfer i skoven og i det blå træ, eventyrtræet bag alfeporten, labre larver og flokke af store humlebier på Herrens Mark i udstillingen “Fantasien i naturen - naturen i fantasien”. Og sommerkælke-bakken er stadig åben.
Mere om begge udstillinger på www.dronninglund-kunstcenter.dk
fantasien
Udstillere Laboratorium:
Lars Abrahamsen, Anna Bjørn, Margit Buss, Lea-Mi Engholm, Heike Jacobsen, Lis Jørgensen, Karen Lise Krabbe, Keun Woo Lee, Tine Bay Lührssen, Lise Seir Petersen, Meike Schlemmer, Anne Visbøll, Lars Waldemar.
laboratorium langs

Udstillingsplan 2021

13. juni - 29. august; "Naturen i fantasien - fantasien i naturen"
En udendørsudstilling med skulpturer af naturmaterialer og landart i samarbejde med lokale skoler og eleverne.

11. juli - 5. september: “Laboratorium”
15 danske og tyske kunstnere tager publikum med i kunstens laboratorium.

11. september - 7. november: “Nordens Lys”
20 nordiske kunstnere viser kunst af høj håndværksmæssig kvalitet.

14. november - 19. december: “jul på Kunstcentret”Kan du ikke få nok af bier og sommer, er der i Galleributikken netop kommet de skønneste rygsække med humlebier. Priser fra 200 kr.
taske