bund_nyhedsbrev_kunstcenter
Kære modtagere af "Venne-INFO".

Velkommen til Dronninglund Kunstcenters Venners nye informations mailliste.
Vi har valgt at kalde den "Venne.INFO", for at den kan skille sig ud fra Kunstcentrets nyhedsbreve, som du måske også får.
Allerede nu kan du se berettigelsen og fordelen af denne form for information. Herunder kan du se det "nyhedsbrev", som vores medlemmer i løbet af en uge modtager i papirudgave.
Udsendelsen af dette nyhedsbrev og regeringens seneste Corona restriktioner krydsede netop hinanden, så disse medlemmer ikke får de aktuelle forhold omkring Dronninglund Kunstcenter.

På baggrund af regeringens "nedlukning" af Nordjylland, har bestyrelsen besluttet følgende for Kunstcentret:
Al udstillingsvirksomhed indstilles med øjebliklig virkning. "Jul på Kunstcentret" er således aflyst.
Caféen er som minimum lukket indtil 3. december.
Galleributikken vil forsøge at holde åben i et vist omfang - ikke helt afklaret, men hold øje med hjemmesiden!
julekugles


Årets sidste udstilling er ”JUL PÅ KUNSTCENTRET 2020”, et koncept, som blev lanceret i 2019, og som ser ud til at blive en tradition. Temaet i år er ”Fugle & Kugler”, men der vil naturligvis også være kunst af forskellig art.
Udstillingen åbner søndag, den 15. november kl. 11.00 - uden fernisering.
 • Nye Corona restriktioner: Kunstcentret lever naturligvis op til de nyeste forholdsregler i forbindelse med Coronasituationen. Hold øje med dem på hjemmesiden, og når du kommer på Kunstcentret. Husk fx at registrere dig i receptionen, så du kan være med i en evt. opsporing af Corona.

 • Mail adresser: Som ventet blev opfordringen til at modtage nyhedsbreve m.v. pr. mail modtaget godt af vores medlemmer.
  Rigtig mange oplyste deres mailadresse og modtager nu dette nyhedsbrev ad den vej.
  Mange tak til jer, som på den måde gør det lettere for bestyrelsen. Men ”mere vil have mere”, som man siger, og bestyrelsen er nu indstillet på at få resten af medlemmerne med på mail korrespondance. Tilbage til modtagelse af ”almindelig post” på papir bør kun være de medlemmer, som ikke har en computer, eller som føler sig meget utrygge ved brugen af mail.
 • Send derfor hurtigst muligt din mail adresse til ccmail@stofanet.dk !!!
 • Søndags Matiné: Måske har du undret dig over, at medlemmer af Venneforeningen ikke får nedsat pris på de nyligt introducerede ”Søndags Matiné”. Det skyldes, at arrangementet skal ses som en helhed, der sponsoreres af Real Danias ”Byd indenfor- pulje”.

 • Københavnerturen den 24.-26./11 2020 er AFLYST!: DKCs Venner og NILLES Rejser har p.g.a. corona restriktionerne besluttet at aflyse turen.
  Indbetalte beløb vil blive refunderet via NILLES Rejser. Vi håber på bedre tider og påtænker en ny tur næste år.
Mon ikke 2020 især vil blive husket for den corona pandemi, som satte sit præg på vores allesammens hverdag? Den ramte naturligvis også Dronninglund Kunstcenter på forskellige områder i form af restriktioner og aflysninger. Der er således grund til at udtrykke en særlig stor tak til alle jer medlemmer af Dronninglund Kunstcenters Venner, som trods krisen har holdt fast ved jeres medlemskab – og på den måde været med til at hjælpe Kunstcentret igennem.
Mange tak for jeres trofasthed!
Det bliver spændende at se, hvad 2021 bringer. Vi kan kun håbe på, at corona ikke får så stor indflydelse på samfundet – og at hverdagen så nogenlunde bliver ”normaliseret”. I Venneforeningen satser vi således på en normal generalforsamling medio april.
Har du forslag hertil, hører vi gerne fra dig senest 1. marts 2021.

Vi ønsker alle en rigtig GLÆDELIG JUL - og på gensyn i 2021 !
Dronninglund Kunstcenters Venner