t
t
t
NYHEDSBREV DECEMBER 2020
logo2B

Kære læser

Den gode nyhed er, at galleributikken på Dronninglund Kunstcenter juler derudad med smukt pyntede træer, kugler i hundredvis, fine gaver og mange gæster i god corona-afstand, der indimellem nyder gløgg og æbleskiver i caféen.
Den dårlige nyhed taler vi helst ikke om, for det er kendt af de fleste, at udstillingen på kunstcentret er ramt af corona.
Juleannonce 2020 ny2
En anden god nyhed er imidlertid, at vi allerede nu kan afsløre noget af det, som 2021 byder på.
Til påske kan du blandt andet glæde dig til en stort anlagt forårsudstilling med Fantasy Art, Magisk Realisme og et kunstcenter, der inviterer både store og små indenfor sammen med naturen. Det hører du meget mere om i begyndelsen af det nye år.
I maj udstiller “Morosum” og overlader i juli pladsen til “Laboratorie” - en dansk/tysk udstilling. “Nordens Lys” - nordisk kunst - skinner over kunstcentret til september, inden det i november atter bliver jul
collage2
Og så benytter vi årets sidste nyhedsbrev til at ønske alle vores trofaste gæster en glædelig jul og et godt nytår. Vi sætter umådelig stor pris på jeres besøg og støtte og siger på gensyn i 2021. Uden corona!
Også alle kunstcentrets højt skattede frivillige får hermed et ønske om en glædelig jul.
Uden jeres positive tilgang og utrættelige hjælp var der slet ikke noget kunstcenter.

Bedste hilsener
Stinne Teglhus, kunstnerisk leder
og redaktionsudvalget

collage
synesgodtom2
tripadvisor