hoved
asian europe01
Kære nyhedsbrevmodtager!
Vi er på Dronninglund Kunstcenter rigtigt glade for at vi nu kan åbne for udstilling igen.

Tirsdag den 26. maj kl 13-17.

(NB ikke fernisering)

Kunstnerisk leder, Jette Abildgård, fortæller her om udstillingen Asia-Europe 4.
” Udstillingen kan være vanskelig at beskrive i ord. Måske er det lettere at fortælle, hvad den ikke er. Der er ikke malerier af nogen art, men ene skulpturelle værker og installationer, udført i tekstile og fiber-art materialer. Det skulpturelle er altså ikke udført i hårde materialer, som sten og bronze, men i bløde formbare materialer. Det kan være metaltråd, almindeligt garn, fibre af bark, hamp, rattan, og forskellige slags stof.
Og der er arbejdet med utallige teknikker. Mange af de internationale kunstnere har udviklet helt deres egen teknik, andre har arbejdet med specielle teknikker udviklet i deres del af verden.
Der er 36 kunstnere, der viser 1 værk hver, altså ses 36 meget forskellige værker på udstillingen.
18 kunstnere fra Asien og 18 fra Europa. Det er en vandreudstilling, der har været vist i Frankrig, Belgien og Tyskland og til sidst skal den videre til Litauen.
Personligt er jeg meget glad for at det lykkes at få udstillingen vist, hvilket jo har været meget usikkert i denne corona-virus tid. Udstillingen fortjener at blive set af rigtigt mange mennesker.
Jeg er også glad, da det er den sidste udstilling, jeg laver som kunstnerisk leder for Dronninglund Kunstcenter. Desværre fik vi kun et par dage med ”Borgernes Kunst” og slet ingen Påskeudstilling. Så derfor håber jeg at ”Asia-Europe 4”vil blive velbesøgt. Vi kan desværre ikke holde en fernisering, men på tirsdag d. 26. hvor huset er åbent igen, vil jeg være der i åbningstiden og kan fortælle lidt mere til nysgerrige gæster.”
Hilsen Jette Abildgård
asian europe13
asian europe04
Iyanaga ensemble - Copie
asian europe14
Organic1 - Copie
53274852_417347879001022_7388930915629531136_n
Åbningstider til denne udstilling er:
Tirsdag - Søndag kl 13-17.
+ 2. pinsedag.
Kære Nyhedsbrev-modtager.
Vi takker dig for din støtte til Dronninglund Kunstcenter!
Har du lyst til at gøre en lille smule mere, kan du vælge at synes godt om vores Face- book-side og du kan give os en god anmeldelse på Tripadvisor - klik herunder - TAK!
synesgodtom2
tripadvisor