hoved
Nyhedsbrev april 2018.
Kære Nyhedsbrevmodtagere!
Den 15. april kl 11 er der fernisering på hele 3 udstillinger:

I grundplanet udstillingen: "The Truth About BMSG".
Forventningerne til denne specialudstilling med glaskunstnerne Britta Madsen og Søren Gøttrup har fra min side været store, idet jeg gennem et års tid har fulgt deres arbejde og bestræbelser på at gøre 2018 til noget ekstra særligt, og det gælder både for dem selv, men absolut også for gæsterne der besøger udstillingen.
»The Truth about BM·SG« markerer deres fælles 2x70 års fødselsdag og gennem dygtige faglige kompetencer, kreativitet af imponerende karakter og et seriøst arbejde med værkerne på lange arbejdsdage, har de formået at sammensætte en absolut meget seværdig udstilling med værker af såvel helt nye som tidligere produktioner.
Også stor tak til jer begge, for at det blev Dronninglund Kunstcenter, der fik mulighed for at vise jeres 2x70 års fødselsdagudstilling.
Mine ønsker og forventninger er absolut blevet indfriet.
Tillykke Britta og Søren med både udstilling og fødselsdag!
På vegne af Dronninglund Kunstcener
Kunstnerisk leder Jette Abildgaard.
BMSG
AT SÆTTE SPOR - er på 1. sal:
Alle har vi en kærlighed til materialet papir, og vi bruger det på hver vores meget forskellige måder – fra grafisk arbejde på papir, over installations-projekter med papir til
selve fremstillingen af eget papir.
Vi har tidligere arbejdet sammen på kryds og tværs, senest under et legat-ophold i Gl. Skagen i januar i år.
At sætte spor ser vi som et tidløst, vigtigt og aktuelt tema. Det er et uudtømmeligt emne, som rummer muligheder for at røre kunstnere og kunstens beskuere på nye måder hver gang, det tages op. Som fælles udgangspunkt har vi læst Aksel Sandemoses bog »En flygtning krydser sit spor«, men hvor Aksel Sandemose ser det negative i de påvirkninger, som vi mennesker får af hinanden, har vi også ladet os inspirere af det jødiske begreb »Tikkun olam«. Et begreb som siger, at man skal reparere verden, at det gælder om ikke at forlade denne verden uden at sætte sig positive spor.
Under opholdet i Gl. Skagen har vi undersøgt vore egne spor på hinandens kunstneriske udtryk og arbejdsmetoder – og selvfølgelig også de spor som Gl. Skagen satte på os som mennesker og som kunstnere.
Parul Modha, billedkunstner,
www.parulmodha.com
Helga Thagaard, grafiker og billedhugger,
www.helgathagaard.dk
Anja Korsgaard, performancekunstner og grafiker,
www.anjakorsgaard.dk
Anni Fiil, grafiker og papirkunstner,
www.annifiil.dk
Kate Skjerning, billedkunstner,
www.kateskjerning.dk

sal1
GUSTAW IWINSKI udstiller i kælder-galleriet:
Om mig:
Jeg er født i Gdansk i Polen.
De sidste 32 år har jeg boet i Esbjerg, hvor jeg har et lille galleri på Spangsbjerggade 75.
Om min kunst:
Det, der karakteriserer mine malerier er historier, tit med sort humor, malet med stærke og kontrastfulde farver. Jeg henter inspiration fra medier, rejser og ved observation af folk i hverdagen. På Dronninglund Kunstcenter præsenterer jeg figurative malerier fyldt med farver, romantik og glæde.
Iwinski
Du har mulighed for at smug-kigge de 3 kataloger her - klik på knappen!

Galleributikken:

Her er der rig inspiration at hente. Kunsthåndværk i mange genre, spiselige lækkerier og andet i mange forskellige materialer.
_DSC9444rs

Cafeen

Her er der mulighed for lete retter samt kaffe og kage. Se menukort på vores hjemmeside.

cafekva
Kære Nyhedsbrev-modtager.
Vi takker dig for din støtte til Dronninglund Kunstcenter!
Har du lyst til at gøre en lille smule mere, kan du vælge at synes godt om vores Face- bokside og du kan give os en god anmeldelse på Tripadvisor - klik herunder - TAK!