hoved

Kære modtager af nyhedsbrevet.

“Københavnerne kommer” søndag den 11. oktober, og åbningen af udstillingen kl. 11 bliver denne gang uden fernisering på grund af corona-situationen.
Af samme grund er udstillingen ensrettet. Den byder på figurative bronzeskulpturer, tekstile objekter, tekstile malerier, installation, grafik, tuschtegninger, vådplade-fotografi, olie- og akrylmaleri.
Udstillingen varer til 8. november. Se mere på hjemmesiden

Vel mødt på Dronninglund Kunstcenter
Hilsen redaktionsudvalget
Stinne Teglhus
Per Johansen
Lisbeth Helleskov

k2collage
julekugle
jul

Der er noget i luften…

Fra 15.11. til 20.12. emmer Dronninglund Kunstcenter af jul og er pyntet med tusindvis af smukke julekugler i mange forskellige former og farver.
Derudover kan du opleve klassisk ikon-udstilling og historien om Det Danske Julemærke samt kunst og kunsthåndværk og julemarked med østens specialiteter.
Læg dertil dejlig julemad i caféen, samt musik og korsang fra ”Det Syngende Juletræ”.
Mere i næste nyhedsbrev

Corona-tiltag på Dronninglund Kunstcenter

Udover at ensrette udstillingen og have sprit til rådighed overalt er indgangen ved receptionen flyttet, så gæster fremover går højre om i stedet for ligeud, når de ankommer. Betalingen er flyttet over på modsatte side - det giver bedre plads til kø.
Samtidig tilbydes gæster at skrive fornavn, telefonnummer og klokkeslæt på en liste, så vi - hvis vi får underretning om en smittebærer - kan give besked til gæster, der har været på kunstcentret i samme tidsrum.
I cafeen er der påbud om mundbind - også blot ved gennemgang. Mundbind kan købes på stedet.
corona3
Goldenberg Daniel Early Morning120x100

Det er ganske vist…

… at den nyligt overståede internationale skulptur- og grafikudstilling blev en stor succes. 40 medlemmer af Dansk Billedhuggersamfund formåede sammen med fem udenlandske billedhuggere og 80 medlemmer af Fyns Grafiske Værksted at trække publikum til i stor stil. I alt 2695 mennesker besøgte udstillingen.
Samtidig er der stor ros til Dronninglund Kunstcenters Venner for aktiviteten “skattejagt for børn”, hvor vores yngste publikummer skulle finde forskellig udsnit af de mange kunstværker.
Billederne herunder viser, hvordan frivillige og kunstnere arbejder på at få den nye udstilling klar.
De nye "coronavenlige" skillevægge gør at gæster kommer mindre i kontakt med hinanden.
PMJ04956
PMJ04961
PMJ04957
PMJ04954