hoved
Nyhedsbrev Oktober 2019
Kære nyhedsbrevmodtager!
Ny fernisering på Dronninglund Kunstcenter på søndag d. 13 oktober kl. 11.00
3 FORSKELLIGE UDSTILLINGER
I denne periode vil vi få tre meget forskellige udstillinger at se.
På første sal: viser billedkunstner Leif Mosevang sine meget koloristiske malerier. Hans malerier er figurative fortællinger med tydeligt genkendelige relationer til vores fysiske omverden.
I Grundetagen viser gruppen med navnet Plan C en udstilling, som er opbygget i et nært samarbejde gruppemedlemmerne imellem. De er hele tiden i dialog med begreber, deres forskellighed og deres eksperimentelle udtryk.
Medlemmerne er:
Helga Bønsvig: Maleri
Luise Faurholt: Store akvareller, tusch og gouache
Søren Romby: Maleri og tegning
Mariane Lyngsø: Maleri på papir
Pia Möller-Light: Grafik og skulptur
På udstillingen ser vi tydeligt deres forskellighed i motivverden.
I Kælderetagen viser tegner Orla Klausen sine originaltegninger til de meget kendte tegneserier, han har fået udgivet gennem en årrække. Mest kendt er måske ”Gøngehøvdingen”.
Hilsen Dronninglund Kunstcenter
Kunstnerisk leder
Jette Abildgaard.
På ferniseringsdagen ca. kl 13 vil Leif Mosevang,
der udstiller på første sal, fortælle om sin kunst.

Fra ide til maleri

Billedforedrag af maleren Leif Mosevang


Mine billeder er figurative fortællinger med tydeligt genkendelige relationer til vores fysiske omverden, træer, dyr, landskaber og mennesker.
Med udgangspunkt i de udstillede værker vil jeg i forbindelse med ferniseringen af min udstilling give eksempler på forskellige måder, jeg får ideer på til mine billeder, og fortælle om hvordan jeg ved visuelle overvejelser og vurderinger parret med fysisk følekontakt med det valgte billedformat overfører ideen til et firkantet maleris fortællesprog: retninger, størrelser, kalligrafi, form og farve, med særlig vægt på farvens eget sprog, så det færdige billede fremstår med størst mulig vitalitet
DSCN4471
A3 plakat PLAN C
A5 Flyer

Besøg også Galleributikken og Caféen

_DSC9444rs
cafekva
Kære Nyhedsbrev-modtager.
Vi takker dig for din støtte til Dronninglund Kunstcenter!
Har du lyst til at gøre en lille smule mere, kan du vælge at synes godt om vores Face- book-side og du kan give os en god anmeldelse på Tripadvisor - klik herunder - TAK!
synesgodtom2
tripadvisor