hoved
Nyhedsbrev September 2019
Kære nyhedsbrevmodtager!

Denne udstilling med titlen ”Ingen blonder” er en ”Open Call” udstilling. Invitationen til deltagelse i den er sendt til jyske medlemmer af KKS, Kvindelige Kunstners Samfund.
Ikke mindre end 34 medlemmer af KKS takkede ja til at deltage, nogle nok lidt i tvivl på grund af titlen ”Ingen blonder.” Hvordan skulle den forstås?
Fra Kunstcentrets side ligger der i titlen flere ting: mest lidt humor. Eller: Ingen blonder, ingen grænser Man skal i hvert fald ikke forvente ren feministisk tilgang til kunsten med ene kvindelige kunstnere.
Vi har ladet deltagerne selv tolke, hvordan de vil se på titlen. Resultatet er blevet en udstilling med stor variation i kunstværkerne, der vises.
Med så mange deltagere kan alle ikke vise mange værker. Nogle viser kun et enkelt værk, andre flere værker.
Fra vores side skal der her lyde en stor tak til alle deltagerne for meget positivt samarbejde, både omkring arbejdet med værker til udstillingen, samt megen mailkorrespondance i arbejdsperioden om antal af værker og praktik omkring afhentning af værker.

Hilsen Dronninglund Kunstcenter
Kunstnerisk leder
Jette Abildgaard.
A3 plakat INGEN BLONDER

Besøg også Galleributikken og Caféen

_DSC9444rs
cafekva
nord art
TUR TIL NORD ART I RENDSBURG 19.- 20. SEPTEMBER.

Dette er et nyt enestående tilbud om at komme til den store Nord ART udstilling i Rendsburg for kun 1495 kr..
Dette kræver HURTIG TILMELDING, der er 6 pladser tilbage!
(Klik på billede og få hele programmet på hjemmesiden)
Kære Nyhedsbrev-modtager.
Vi takker dig for din støtte til Dronninglund Kunstcenter!
Har du lyst til at gøre en lille smule mere, kan du vælge at synes godt om vores Face- book-side og du kan give os en god anmeldelse på Tripadvisor - klik herunder - TAK!
synesgodtom2
tripadvisor