hoved
Nyhedsbrev December/jul 2019
Kære nyhedsbrevmodtager!
Dronninglund Kunstcenter ønsker hermed en glædelig jul og et godt nytår til alle vore følgere. Samtidig minder vi om næste års første udstilling: Borgernes Kunst.

Invitation til Nordjyske borgere.
Sæson 2020 åbner vi Kunstcentret med en udstilling, hvor borgernes kunst er i fokus.
Vi har tidligere vist enkeltpersoners samlinger af kunst, denne gang vil vi gerne vise mange borgeres kunst.
Vi indbyder derfor folk til at vise deres kæreste eje. Det kan være alle former for billedkunst, maleri, grafik, akvarel, kunsthåndværk, mindre skulpturer osv.
Det er selvfølgelig ikke helt uden nogle krav. Kunstneren bag værket skal være seriøst arbejdende kunstner, og have vist værker på udstillinger tidligere.
Hvorfor denne invitation til borgerne? Lidt samme tanke som når vi har vist samlinger. Værker der bliver købt af private og forbliver i disses hjem, får andre ikke lejlighed til at se. Her bliver nu en mulighed for at gense nogle af sådanne værker igen.
Hvordan skal man forholde sig?
Send en mail til kunstnerisk leder Jette Abildgård og fortæl, hvad I har som kært eje. I kan højst vise 3 værker, måske kun 1 alt efter mængden af tilmeldinger. Vedhæft et foto af værket, eller beskriv det.
SÅ: i første omgang send en mail ( eller ring 24633639) og vi aftaler det videre forløb. Mens værkerne er på Kunstcentret vil de selvfølgelig være dækket af vores forsikring.

Udstillingen foregår 8.marts til 21. marts

Hilsen Dronninglund Kunstcenter
Kunstnerisk leder
Jette Abildgaard.
ja@jetteabildgaard.dk

Glimt fra juleudstillingen:

julemarked009
julem19005
PMJ00499
PMJ00520

Bemærk Kunstcentrets venner har en spændende tilbud op højskoleophold på Mallorca til sommer. Se hjemmesiden her!

xfinca
can B have
Kære Nyhedsbrev-modtager.
Vi takker dig for din støtte til Dronninglund Kunstcenter!
Har du lyst til at gøre en lille smule mere, kan du vælge at synes godt om vores Face- book-side og du kan give os en god anmeldelse på Tripadvisor - klik herunder - TAK!
synesgodtom2
tripadvisor