hoved
PMJ09264rez

Kære læser

Julen begynder søndag den 20. november på et julepyntet Dronninglund Kunstcenter.
Og klokken 12 er der fernisering af Den Censurerede Udstilling med tale af kunstner Søren Lyngbye, musikalsk underholdning samt sild, ribbensteg og risalamande i caféen
frisse2
Men er der brug for en censureret kunstudstilling i Nordjylland, spørger du måske?
Ja. Lyder det korte svar.
Forklaring: Dronninglund Kunstcenter modtog i alt 717 værker til udstillingen indsendt af 149 personer fra hele Danmark. Det viser et aktuelt behov for en censureret udstilling i Nordjylland.
Censorerne, Inger Ekmann, Majken Bilgrav, Susanne Vinther og Søren Lyngbye, kom på en krævende opgave. Resultatet er en flot, farverig og folkelig kunstudstilling. På udstillingen vises 155 værker af 75 talentfulde kunstnere.
frise1
Kældergalleriet har denne gang sin helt særlige udstilling: Kunstnergruppen ”Odder ” viser tegning, keramik, maleri og grafik.
Se mere om udstillingerne på hjemmesiden.
fris3
Og Galleributikken overgår sig selv med julekugler, fugle og engle samt et spændende udvalg af produkter fra “Art by kobber” - forkobret og forgyldte ting fra naturen. Desuden gentages succes’en med indpakkede gaver til pakkespil.
I caféen kan du hver weekend nyde en juleplatte med bl.a. sild, ribbensteg og risalamande eller en af de andre lækre retter. Alle hverdage byder caféen på lune frikadeller, ostebræt, kaffe og kage eller gløgg og æbleskiver
frise4
Men der sker meget andet på kunstcentret i den kommende tid, hvor der hver søndag er tombola og marked med etniske specialiteter.
Torsdag den 24. november holder vi endnu en af vores velbesøgte sang-aftener og inden da, inviterer vi på julefrokost. Se mere på hjemmesiden.

Søndag den 4. december står den på gå-tur til fordel for Julemærkehjemmet i Hobro. Billetter kan købes i receptionen og hos 24 timer i Hjallerup og på nemtilmeld
Ved Gråfolkets Grotte er uddeling af godteposer, servering af børnegløgg og fortælling om Gråfolket. Og i caféen er der gløgg og æbleskiver.

Det er også caféen, der lørdag den 10. december byder på julebrunch (billetter på nemtilmeld) efterfulgt af overrækkelse af fire priser til Den Censurerede Udstilling og underholdning med Klokkerholm Koret.
Læs meget mere om alle arrangementerne på dronninglund-kunstcenter.dk

På glædelige gensyn
Stinne Teglhus, kunstnerisk leder
julekuglesslider