hoved
Helle Crawford
Kære læser
Vi er glade. For det går rigtig godt med vores store sommersatsning, “Forunderlig Skulptur-Natur”, der varer til 18. september.
Mange har allerede besøgt udstillingen og er begejstrede for det alsidige udvalg af værker inde og de store skulpturer ude. Og der er god tilslutning til vores rundvisningerne på skulptur-ruten tirsdage og søndage med frivillige guider, der fortæller om skulpturerne.
De kan naturligvis også ses i det omfattende web-katalog på kunstcentrets hjemmeside, men det kommer altså slet ikke i nærheden af at se dem i virkeligheden.
Og du kan stadig nå at stemme på den skulptur, der gør størst indtryk på dig. Det værk med flest stemmer får Publikumsprisen på 10.000 kr.

I forbindelse med udstillingen forsøger vi at formidle kunsten på en anderledes og mere personlig måde. Kunstcentret arrangerer derfor to kunstneraftener, dels med Frank Fenriz, dels med Søren Lyngbye, der fortæller om deres liv og syn på verden og ikke mindst om deres kunst.
PMJ01761be
Første kunstneraften med Frank Fenriz foregår fredag den 12. august kl. 18 - 21 med en let anretning, rundvisning i den indendørs udstilling og underholdning ved ”Cross The Border”.
Musikken fra ”Cross The Border” kan være bevægende, inviterende og alsidig i udtrykket. Musikerne føler sig hjemme i den akustiske folkemusik og tilbyder publikum deres egne versioner af irske, amerikanske og danske melodier og sange.
Se udførligt program og tilmelding på www.dronninglund-kunstcenter.dk. Tilmelding på nemtilmeld.
Næste kunstneraften er 1. september. Mere herom senere.
Inden da er alle velkomne om eftermiddagen den 12. august til fernisering.
Kunstneren Frank Fenriz har i en uge boet på Bofællesskabet Lundagervej i Dronninglund og har sammen med beboerne skabt et kunstværk, der nu skal afsløres og udstilles på kunstcentret.
Frank Fenriz
Det sker kl. 14, hvor kunstneren og leder af bofællesskabet, Camilla Holland, fortæller om tilblivelsen af værket, processen og resultatet. Inden det er tid til lidt godt til ganen underholder violinist Pia Nygård. Se hele programmet på hjemmesiden.
dkc flyerfoto
Endelig løfter vi en flig af sløret for en kommende udstilling: “DKC 2022” - en åben censureret udstilling, der giver talentfulde kunstudøvere uanset alder og uddannelse en ekstra platform og chance for at blive set af et større publikum. Tilmelding åbner på vores hjemmeside 1. september.
Skal du være med?
Når det bliver regnvejr:
Husk så, at der findes meget fremragende kunst på den indendørs udstilling.
Her skulpturer af Marianne Miller:
marianne miller

Udstillingskalender Se mere her)


18.juni – 18. september.
Sommerudstilling: Forunderlig Skulptur-Natur
Over 100 skulpturer udendørs på skulpturruten og en stor indendørs udstilling med skulptur/grafik.

25.september – 13. november.
Efterårsudstilling: Asia - Europe 5
Tekstilkunst

20.november – 18. december: Jul på Kunstcentret
DKC2022
Åben censureret udstilling.