hoved
Wauw! Hold da op! Hvor flot! Det ser godt ud!
Det skortede ikke på roser, da vi i påsken åbnede glasdørene til et “helt nyt kunstcenter”.
Og skønt vi selv er ret stolte af de nye tiltag, er det godt at vide, at også vores mange, mange gæster - knap 3000 til påskeudstillingen - synes om det. Tak for det.
Vi håber også, I synes om den nye udstilling, “Riimfaxe med venner”, med fernisering på søndag den 5. maj kl. 12.
Her kan du glæde dig til tale af galleriejer Frederiks Hesseldahl, Hals, underholdning ved Anette og Hans Bilde og eventuelt et dejligt stjerneskud efterfulgt af rabarbertærte i caféen.

Kunstnerfællesskabet RIIMFAXE blev grundlagt i 1969 af en gruppe danske kunstnere fra Fyn.
I dag består RIIMFAXE af både danske og udenlandske kunstnere. Medlemmerne inspirerer hinanden og udveksler erfaringer og skaber derigennem dialog og udstillinger af højeste, æstetiske kvalitet, der afspejler åbenhed og autenticitet.
Kunstnernes arbejde omfatter fotografi, grafik, maleri, skulptur, tekstil og installation. Udstillingen varer til 16. juni.

Men allerede torsdag den 16. maj er det igen tid at få løsnet tungebåndet og luftet højskolesangbogen, når vi indbyder til fællessang kl. 19 til 21.
Det koster ikke noget at deltage – og tilmelding er ikke nødvendig – mød blot op og vær med. Der kan købes vin, øl/vand og kaffe samt lidt spiseligt undervejs.
Og ja. Vi holder også igen i år Maratonsangdag med skønsang fra morgen til aften. Det foregår søndag den 16. juni kl. 10-17.30. Mere om det senere.

Og du kan godt begynde at glæde dig til koncert med Keen On Queen den 14. juni og alle de kendte Queens-numre som Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, og Radio Gaga. Se mere på www.dronninglund-kunstcenter.dk

Vi skal da også huske med stolthed at fortælle, at vi er kommet i overordentligt godt selskab med eksempelvis ARoS i Aarhus, Randers Kunstmuseum og Kunsten i Aalborg ;-)) På E45 lidt før afkørsel 16 troner nu en af de store, brune turistoplysningstavler med “Dronninglund Kunstcenter” og leder forhåbentlig gæster vores vej. Dejligt.

Vi ses på søndag
Stinne Teglhus, kunstnerisk leder

Udstillingsplan 2024

  • 5.5.-16.6. Forårsudstilling: “RIIMFAXE med venner”
  • 23.6-25.8. Sommerudstilling: “Heerup og Pro i dialog”
  • 1.9.-3.11. Efterårsudstilling: “Dansk keramik og kunsthåndværk”
  • 10.11-15.12. Censureret udstilling, “DKC 2024”