hoved
Kære læser
Nu er det ved at være sidste udkald, hvis du skal nå at besøge Kunstcentret mere i år. Søndag den 17. december lukker den censurerede udstilling, DKC2023, sæson 2023.
Forinden skal der uddeles priser. Det sker på lørdag den 9. med mulighed for lækker brunch - det vender vi tilbage til.

BIRGER-PRISEN er en ærespris til minde om Birger Jensen, Kunstcentrets grundlægger. Den gives til en dygtig, professionel og ihærdig kunstner - og som Birger - med visioner for fremtiden. Gerne god samtidskunst og helst en nordjyde.

DKC2023 PRISEN er en talentpris. Den gives for en særlig indsats fra en kunstner, der skiller sig ud fra mængden ved godt håndværk, et særligt talent inden for sit felt, eller som man på anden måde lægger mærke til på udstillingen. Der følger naturligvis en personlig kort begrundelse med til modtageren af prisen.

DEN GYLDNE PEGASUS gives til en yngre talentfuld kunstner, der er godt på vej til en professionel karriere, og som Pegasus flyver ud i troen på, at vingerne kan bære.

PUBLIKUMSPRISEN findes ved en afstemning blandt Kunstcentrets gæster. Den kunstner, der har fået flest stemmer, modtager prisen.

Prisuddelingerne foregår fra klokken 13.30, men allerede fra klokken 11.30 er der mulighed for at smæske sig i en delikat julebrunch i caféen. Den bliver der formentlig rift om, så det er en god ide på forhånd at købe billet til brunchen og dermed sikre sig en plads i caféen til prisuddelingen. Prisen er 130 kr. inkl. kaffe og juice.
Billetter kan købes på Nem Tilmeld indtil torsdag den 7. december kl. 12.

Spiser du hjemmefra, er det ikke nødvendigt at købe billet til julebrunch for at overvære prisuddelingen. Du kommer bare ;-)
Der er normal entré til Kunstcentret.

På gensyn
Stinne Teglhus, kunstnerisk lederJUL PÅ KUNSTCENTRET Kalender


 • LØRDAG DEN 9. DECEMBER
  Kl. 11.30-13.00 Julebrunch.
  Kl. 13.30 Overrækkelse af 4 priser ved DKC2023.
 • SØNDAG DEN 17.DECEMBER
  Kl. 17.00 Udstillingen slutter.
 • Der er Grand Food Bazaar under udstillingen 12. nov.-10. dec.
  Der er juletombola v/Venneforeningen i hele udstillingsperioden.
 • SE flere detaljer på hjemmesiden,samt tilmelding til visse af arrangementerne.
  https://dronninglund-kunstcenter.dk/nyheder/arrangementer/